Αφυγραντήρας Inventor Eva II E2-ION20L 20lt

Εικόνα Κατασκευαστή

inventor

Κατασκευαστής
Κατασκευαστής: Inventor
Διαθεσιμότητα:in stock 2 item(s)
Κωδικός Προϊόντος:10840

Product Dimensions and Weight

Βάρος προϊόντος: 1000.0000G
250,00 €
..

Δωρεάν παράδοση εντός Αθηνών
Έως 12 άτοκες δόσεις
5 έτη εγγύηση από την επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία

direct-1-3.gif

availability image


Επισκεφτείτε το νέο μας κατάστημα για μοναδικές προσφορές. Προσφέρουμε μεγάλες ευκολίες πληρωμής μέσω άτοκων δόσεων και υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης από έμπειρους τεχνικούς. Επικοινωνήστε μαζί μας με μήνυμα στο info@abclima.gr ή τηλεφωνικά στο 210-6147416 για να μάθετε αν υπάρχει η δυνατότητα καλύτερης τιμής από την αναγραφόμενη.

Ιονιστής Αέρα
Εξασφαλίστε καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα στο χώρο σας, με τον ενσωματωμένο ιονιστή αέρα. Ενεργοποιώντας τη λειτουργία ιονιστή, αρνητικά ιόντα απελευθερώνονται στο χώρο απορροφώντας σκόνη, βακτήρια, καπνό τσιγάρου και άλλες δυσάρεστες οσμές, προσφέροντας υγιεινή και υψηλής ποιότητας ατμόσφαιρα.

Έξυπνη αφύγρανση
Εξοικονομήστε χρήματα και ενέργεια, χάρη στην λειτουργία της έξυπνης αφύγρανσης. Ο αφυγραντήρας επιλέγει αυτόματα τα ιδανικά επίπεδα υγρασίας του χώρου ανάλογα με τη θερμοκρασία δωματίου, εξασφαλίζοντας έτσι χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και άριστες συνθήκες χώρου.

Στέγνωμα ρούχων
Στεγνώστε τα ρούχα σας αποτελεσματικά και υγιεινά, με τη λειτουργία Dryer. Τοποθετήστε την απλώστρα με τα ρούχα σε ένα μικρό δωμάτιο (με κλειστή την πόρτα) και ενεργοποιήστε το πρόγραμμα στεγνώματος ρούχων. Ο αέρας που παράγεται ενισχύει την αίσθηση φρεσκάδας και εξασφαλίζει στεγνά και ευωδιαστά ρούχα σε σύντομο χρονικό διάστημα, διατηρώντας το δωμάτιο απόλυτα στεγνό.

Turbo
Μειώστε γρήγορα την υγρασία, σε χώρους όπου είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Η αναβαθμισμένη λειτουργία Turbo, ενισχύει την εξαγωγή αέρα, και επαναφέρει αποτελεσματικά σε σύντομο χρονικό διάστημα, τα ιδανικά επίπεδα υγρασίας στο χώρο για άνετη ατμόσφαιρα.

Περιστρεφόμενα ροδάκια
Μεταφέρετε εύκολα τον αφυγραντήρα, όπου και όποτε επιθυμείτε. Τα περιστρεφόμενα ροδάκια που διαθέτει η συσκευή, σας επιτρέπουν να την μεταφέρετε όπου είναι απαραίτητο για αποδοτικότερα αποτελέσματα.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Ικανότητα αφύγρανσης 20 λίτρα / 24 ώρες    
  • Κατανάλωση (26.7℃ 60%ΣΥ) 322 W    
  • Στάθμη θορύβου 45 / 48 db(A)    
  • Παροχή αέρα 170 / 150 m³ / h    
  • Δοχείο νερού 3.0 Λίτρα    

Διαστάσεις

  • (ΠxΒxΥ) 350 × 245 × 510 mm    
  • Καθαρό βάρος 14.4 kg    
  • Ψυκτικό υγρό R134a / 120g
Χωρητικότητα Κάδου 2,1 - 4 lt
Κάλυψη Χώρου 111 m2 και άνω
Ικανότητα αφύγρανσης / ημέρα 11 - 20 lt